Keramica.info - sve za keramiku i lončarstvo

Košarica
Vaša košarica trenutno je prazna.

   

You are here: Naslovnica Uvjeti
Decrease font size  Default font size  Increase font size 
Uvjeti korištenja Ispis E-mail
Petak, 07 Svibanj 2010 06:39

Objavljivanjem ovog teksta smatra se da je korisnik upoznat sa općim uvjetima korištenja usluge i pravilima privatnosti portala keramica.info, te ih prihvaća i preuzima obavezu na sebe da će se prilikom korištenja usluga držati odredbi iz ovog teksta. Opći uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika sustava keramica.info
Web sustav keramica.info u vlasništvu je tvrtke Bosio Zagreb d.o.o. (u daljnjem tekstu Bosio Zagreb).

UVJETI KORIŠTENJA

1. PRAVILA PONAŠANJA

Korisnik se obavezuje da neće koristiti naš sustav na bilo koji način na koji bi se mogao ugroziti nesmetan i siguran rad. Slanje masovnih neželjenih komercijalnih e-mail poruka ili SPAM-a kroz keramica.info sustav najstrože je zabranjeno. Zadržavamo pravo bez prethodnog upozorenja isključiti, trajno ili privremeno bilo kojeg korisnika za kojeg se utvrdi da je slao SPAM e-mail poruke.

2. UPOTREBA PODATAKA

Naše usluge i keramica.info sustav mogu se koristiti isključivo za legalne namjene. Prenošenje, čuvanje ili distribucija bilo kojih materijala ili podataka koji nisu u skladu sa zakonom je zabranjeno. Ovo uključuje, ali nije ograničeno na: materijale zaštićene autorskim pravima, zaštitne znakove, robne marke, poslovne tajne ili druge materijale koji se koriste kroz sustav keramica.info portala. Dozvoljeno je korištenje bilo kojeg dijela ili cjeline portala bez traženja dozvole za osobne potrebe, pod čime smatramo lokalno korištenje na Vašem računalu, no ne i daljnje publiciranje putem interneta, bloga ili drugih medija. Strogo je zabranjeno korištenje ili ugradnja cjeline ili bilo kojeg dijela ove stranice u druge dokumente i publikacije bez pisanog odobrenja urednika portala. Korištenje dijela ili prepoznatljivih cjelina sadržaja smatramo komercijalnim korištenjem, neovisno o tome da li se tim ostvaruje financijska korist ili ne i takva djela podliježu zakonima o zaštiti intelektualnog vlasništva i autorskih prava.

3. ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Web sustav keramica.info je sačinjen tako da daje općenite informacije o velikom rasponu tema vezanih uz keramiku, staklo i tehnike rada i korištenja gline, stakla i sličnih materijala. Keramica.info ograđuje se od postupaka koji su poduzeti u vezi s informacijama na stranici, ova web stranica sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu kompetentnih osoba.
Keramica.info zadržava pravo na pogrešne navode. U takvom slučaju mjerodavna je informacija koja je pružena usmeno ili pismeno od strane naših djelatnika keramica.info ne daje garancije bilo koje vrste za usluge koje pružamo. Ovo uključuje gubitak podataka.
Keramica.info zadržava pravo da doda, obriše ili promijeni bilo koji uvjet korištenja ili njegov dio bez prethodne najave i u bilo koje vrijeme. Keramica.info ne garantira da će ove stranice biti dostupne u svakom trenutku. Stranice mogu biti privremeno nedostupne kada je to potrebno zbog podrške, održavanja ili izmjene sadržaja.
Bosio Zagreb zadržava pravo izmjene sadržaja na web sustavu keramica.info bez prethodne najave u bilo kojem trenutku, na bilo koji način i iz bilo kojeg razloga te nije odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Keramica.info ne uzima naknadu za sklopljene poslove između korisnika te ne preuzima odgovornost za kvalitetu, porijeklo materijala i nastale porezne obaveze.
sadržaje pošte koja će na njih pristizati.

4. PRAVILA PRIVATNOSTI

Kako bi Vas obavijestili o svojim pravilima o zaštiti privatnosti i njihovoj uporabi u praksi, te o mogućnosti odabira načina online prikupljanja i korištenja vaših podataka objavljujemo ovu izjavu o zaštiti privatnosti. Poštujemo Vašu privatnost. Vaše informacije prikupljene putem interneta prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbi, slanja promotivnih materijala i unapređenja odnosa sa kupcima. Čuvamo ih na isti način kao što čuvamo informacije o korisnicima koje dobivamo putem pismenih narudžbi, povratnih informacija i pismene korespondencije. Keramica.info ozbiljno shvaća sigurnost vaših podataka. Vaše osobne podatke štitimo sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka.
Keramica.info će vaše osobne podatke slati drugim tvrtkama ili osobama u slučaju da: dobijemo Vaš pristanak za dijeljenje takvih podataka s drugima, moramo podijeliti Vaše podatke s drugima radi proizvoda ili usluge koje ste zatražli. Podaci koji se prikupljaju na ovaj način biti će korišteni samo u te svrhe i neće se ustupati ili prodavati drugim osobama.

5. NAČIN PLAĆANJA

Naručenu robu moguće je platiti virmanski prije isporuke ili u slučajevima odgodom.
Korisnicima je omogućeno virmansko plaćanje. Predračun ćete, nakon izvršene narudžbe, primiti na Vašu e-mail adresu ili fax. Na predračunu će se nalaziti svi potrebni podaci kako biste mogli izvršiti uplatu na naš poslovni račun. Nakon što uplata postane vidljiva na našem poslovnom računu poslati ćemo Vam pošiljku.

6. CIJENE

Istaknute cijene na internet stranicma u web katalogu uključuju PDV sukladno važećim propisima u Republici Hrvatskoj. Zadržavamo pravo promjene cijene bez prethodne najave. U slučaju da promjena cijene nije provedena na internet stranicama važeća je cijena iz "Potvrde Narudžbe".
Poslovnim korisnicima odobravaju se popusti i dodatne pogodnosti na bazi ostvarenog prometa. Popusti se odobravaju i ukoliko se kupuju veće količine istog artikla.

7. NARUČIVANJE

Naručivanje je moguće svim poslovnim korisnicima:

•    svakog radnog dana od 7 do 15 sati telefonom
•    u bilo koje vrijeme: telefaxom ili pute interneta (www.keramica.info)

Predane narudžbe smatraju se kao konačne. Poduzeće Bosio Zagreb d.o.o. ako na primjer pod zadanim uvjeti ne može izvršiti narudžbu, tada si uzima za pravo da odbije narudžbu. Naručene artikle imate pravo stronirati u roku od 12 sati od dana narudžbe bez dodatnih troškova.

8. ISPORUKA NARUČENIH ARTIKALA

Naručeni proizvodi ostaju vlasništvo poduzeće Bosio Zagreb d.o.o. sve dok kupac ne uplati cjelokupni iznos narudžbe. Cijenu naručenih proizvoda kupac plaća isključivo virmanski. Rok isporuke za svaki proizvod je upisan kod detaljnog opisa proizvoda. Rok isporuke počinje važiti od trenutka dobivanja obavijesti "Potvrda narudžbe" putem e-maila ili fax-a. U pojedinim slučajevima kada naručene artikle nije moguće isporučiti zadržavamo pravo, uz prethodnu obavijest i Vašu suglasnost , isporučiti artikl koji cijenom i kvalitetom odgovara naručenom. U pojednim slučajavima moguće je da neke artikle nije moguće isporučiti, odnosno da su neki od artikala iz ponude djelomično ili u potpunosti rasprodani. U tom slučaju kupac će biti obaviješten putem e-maila, telefona ili fax-a. Cijena dostave ovisi o težini i vrijednosti narudžbe. Kada u ponudi ima više dostavnih službi, tada možete odabrati s kojom želite primiti naručene proizvode. Dostavu naručene robe vršimo putem kurirskih službi. Trošak dostave nije uključen u cijenu proizvoda. Dostava robe podrazumijeva isporuku sa adrese na adresu, te ne ukljućuje isporuku u prostorije, smještaj i montaža istih.

9. SLIKE I OPIS

Slike proizvoda u trgovini http://www.keramica.info su simbolične. Za moguće greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo.

10. REKLAMACIJA

Sve proizvode prije predaje dostavljačima detaljno pregledavamo i kontroliramo ispravnost. Nakon što zaprimite pošiljku detaljno je pregledajte i ukoliko utvrdite oštećenja o tome nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka oštećena u transportu, istu vratite po dostavljaču na našu adresu, a Vama će u najkraćem roku biti poslana nova pošiljka na naš trošak.
Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi pošiljku vraćate na naš trošak, a mi ćemo Vam poslati novu ispravnu pošiljku na naš trošak. Ukoliko Vam neki od naručenih artikala ne odgovara ili je neispravan možete ga vratiti u roku od 7 (sedam) dana od primitka uz predočenje originalnog računa i originalne ambalaže. Artikli koji su vidljivo korišteni ili djelomnično potrošeni ne mogu biti vraćeni.
Otpremne troškove u slučaju povrata robe zbog "ne sviđanja" snosi kupac.

11. PODRŠKA KORISNICIMA

Ukoliko Vam je potreban savjet bez obzira da li se radi o izboru artikala i načinu korištenja istog možete nas kontaktirati:

•    svakim radnim danom od 7 do 15 sati telefonom
•    u bilo koje vrijeme fax-om ili putem e-maila

Odgovor će Vam biti prislijeđen u najkraćem mogućem roku.
Radi lakše komunikacije molimo Vas da koristite ispravne i važeće e-mail adrese, telefonske i telefax brojeve.

12. OSNOVNI PODACI

Bosio Zagreb d.o.o. Zagrebačka 29 10430 Samobor tel: +385 1 6560 453+385 1 6560 454 fax: +385 1 6560 147 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript OIB: 27639008504. Temeljni kapital 20.000,00 Kn uplaćen u cijelosti. Uprava društva: Josip Srabotnak. Transakcijski račun Zagrebačka banka IBAN HR1423600001101326187, SWIFT ZABA HR2X

Na sve međusobne odnose između keramica.info portala, korisnika i klijenata koji nisu uređeni ovim Općim uvjetima primjenjuju se važeći propisi Republike Hrvatske.
Opći uvjeti korištenja stupaju na snagu danom njihove objave na službenoj stranici keramica.info portala na adresi www.keramica.info