keramica info logo header

Ovdje dodajte tekst naslova

Program vjernosti keramica.info pokrenuli smo kako bi nagradili vjernost naših kupaca i omogućili im pogodnosti prilikom kupovine dijela proizvoda iz naše ponude.

U program vjernosti keramica.info mogu se uključiti sve zainteresirane pravne osobe i fizička punoljetna osoba registracijom na našoj web stranici.

Pravila koja vrijede uključivanjem u Program vjernosti keramica.info su:

 1. Vlasnik prava na Program vjernosti keramica.info je tvrtka RAVITERA d.o.o.
 2. RAVITERA d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave djelomično ili u potpunosti promjeni ili ukine sve elemente Programa vjernosti keramica.info
 3. Registracijom svaki korisnik dobiva Korisnički ID pomoću kojih se jednoznačno određuje njegov korisnički identitet.
 4. Program vjernosti keramica.info namijenjen je svim korisnicima koji se registriraju u Program vjernostiost.
 5. Prava koja ostvaruje korisnik uključen u Program vjernosti keramica.info nije prenosiv na drugu osobu, a vlasnik prava zadržava pravo u potpunosti uskratiti ostvarene pogodnosti korisnicima koji krše pravila korištenja i isključiti ih iz Programa vjernosti keramica.info
 6. Pogodnosti u Programu vjernosti keramica.info ostvaraju se kupovinom SVIH proizvoda iz naše ponude na bilo koji način, pri čemu vrijedi pravilo 1kn=1 bod.
 7. Ukupni broj trenutno sakupljenih bodova ostvaraju se zbrajanjem.
 8. Bodovi sakupljeni kupovinom proizvoda vrijede 12 mjeseci od datuma ostvarene kupnje nakon čega se brišu iz evidencije i ukupnog zbroja ostvarenih bodova.
 9. Trenutno stanje bodova može se provjeriti na prodajnom mjestu RAVITERA d.o.o, na web stranici www.keramica.info ili upitom na e-mail: info@ravitera.hr
 10. U Program vjernosti keramica.info mogu biti uključene samo kupovine koje su naplaćene prema ugovorenim uvjetima plaćanjima, a koji su navedeni na izdanom računu.
 11. Bodovi ostvareni kupovinom biti će evidentirani u sustavu za praćenje stanja bodova najkasnije u roku 48 sati od dana ostvarene kupovine.
 12. Pogodnosti ostvarene sakupljanjem bodova MOGU se iskoristiti prilikom kupovine proizvoda iz kategorija: Gline, Porculan, Engobe, Glazure u prahu, Tekuće glazure, Ostale boje, Sirovine i dodaci.
 13. Pogodnosti ostvarene sakupljenim bodovima NE MOGU se iskoristiti prilikom kupovine proizvoda koji su na akciji ili su obuhvaćane nekim drugim pogodnostima u trenutku kupovine.
 14. Najveći popust koji se može ostvariti uključivanjem u Program vjernosti keramica.info je 18%. Sakupljanjem bodova korisnici ostvaraju popuste sukladno broju sakupljenih bodova prema razredima navedenim u tablici
  1. Više od  1000,00 bodova – 3%
  2. Više od 2000,00 bodova – 6%
  3. Više od 3000,00 bodova – 9%
  4. Više od 4000,00 bodova – 12%
  5. Više od 5000,00 bodova – 15%
  6. Više od 6000,00 bodova – 18%
 15. Korisnik Programa vjernosti keramica.info obavezuje se prijaviti svaku promjenu osobnih podataka pismenim oblikom ili ih samostalno promijeniti na sučelju web stranice www.keramica.info