keramica info logo header

UG-233 Eucalyptus

5,75  (43,32 kn)

 

Naziv: Eucalyptus

Pakiranje: 59 ml

Temperatura: 980°C – 1280°C

SKU: 1025UG2233 Kategorije: ,

Opis

Mayco Fundamentals UG-233 EUCALYPTUS  je razvijen prema strogim standardima, a umjetnici i proizvođači keramike testirali su dosljednost boja i ponašanje na različitim glinama i temperaturama pečenja. Mogu se koristiti za potpunu pokrivenost ili kao polupokrivne, primjenjuju se na nepečenoj glini ili na pečenim proizvodima i imaju široko područje pečenja, od 980°C/1000°C pa sve do 1280°C. Najčešće se koriste na temperaturi 980°C do 1000°C, a većina će zadržati boju i na višim temperaturama, ali se preporuča napraviti testiranje na vašoj glini i u vašoj peći.

Mayco Fundamentals je AP ne-toksičan, Food Safe i Dinnerware Safe kada se primjenjuje ispod prozirne glazure jer su Mayco Fundamentals porozni kada ostanu neglazirani.

 

Podrška za UG-233 EUCALYPTUS

Za sve kupce naših proizvoda osiguravamo besplatnu podršku putem telfonskog poziva, e-maila ili poruka.

Uvjeti isporuke:

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.
Manje naručene količine isporučujemo paketnom distribucijom (paketi do 30 kg).
Veće količine isporučujemo na paletama.

MOJ RAČUN
Spremljeno

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Dodano na listu! Pregledaj...