keramica info logo header

Light Flux SW-401

6,88 

 

 

Pakiranje: 118ml

 

Ovaj proizvod može biti isporučen najkasnije do 02.08.2024.
1025SW401 Kategorije: ,

Opis

Light Flux SW-401

Light Flux SW-402 je inovativni proizvod dizajniran za keramičare koji žele postići jedinstvene i dinamične glazurne efekte na svojim komadima. Ovaj poseban dodatak za glazure omogućava stvaranje tečnih, vibrantnih preliva boja i tekstura koje inače nije moguće postići standardnim glazurama. Flux se primjenjuje u tankom sloju ispod ili iznad druge glazure kako bi se stvorili efekti kretanja, miješanja i bojenja.

Jedna od najznačajnijih karakteristika Mayco Flux je njegova sposobnost da stvori iluziju dubine i trodimenzionalnosti na površini keramike. Kada se koristi u kombinaciji s drugim glazurama, Flux potiče njihovo međusobno miješanje i stvaranje jedinstvenih, organskih uzoraka. Ova dinamika čini svaki keramički komad posebnim i neponovljivim, pružajući umjetnicima mogućnost da svoje ideje izraze na potpuno novi način.

Mayco Flux dolazi u dvije varijanti, Light Flux i Dark Flux. Svaka varijanta donosi različite vizualne efekte, ovisno o kombinaciji s drugim glazurama i tehnikama pečenja. Light i Dark Flux nude kontrastne mogućnosti koje mogu dramatično promijeniti izgled i osjećaj finalnog proizvoda.

Korištenje Mayco Fluxa je jednostavno, ali zahtijeva eksperimentiranje kako bi se postigli najbolji rezultati. Umjetnici su ohrabreni da testiraju različite kombinacije i tehnike kako bi otkrili sve mogućnosti koje ovaj proizvod nudi. Bez obzira na razinu iskustva, Mayco Flux je alat koji može proširiti kreativne granice svakog keramičara, pružajući neograničene mogućnosti za stvaranje umjetničkih djela koja oduševljavaju i inspiriraju.

 

 

Light Flux SW-401 – podrška

Za sve kupce naših proizvoda osiguravamo besplatnu podršku putem telefonskog poziva, e-maila ili poruka.

Uvjeti isporuke:

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.
Manje naručene količine isporučujemo paketnom distribucijom (paketi do 30 kg).
Veće količine isporučujemo na paletama.

 

Objašnjenje piktograma:

AP Non_Toxic: dozvoljena primjena bez ograničenja kada se koristi sukladno uputama proizvođača

CL Health Caution: ne smiju koristiti djeca mlađa od 12 godina

Dinnerware Safe: zadovoljava sigurnosnu regulativu FDA. Sigurno za izradu uporabnog posuđa kada se koristi sukladno preporukama proizvođača i kada ostvarena površina ne može zadržavati ostatke hrane ili poticati rast bakterija.

Not Dinnerware Safe: nije primjerena za izradu uporabnog posuđa, budući da gotovi predmeti imaju pukotine glazure  ili površina može zadržavati ostatke hrane ili poticati razvoj bakterija.

Dodano na listu! Pregledaj...