keramica info logo header

Glazura za keramiku Lustre Green FN-219

7,40 

 

Pakiranje: 118 ml

Temperatura: 980°C – 1240°C

Ovaj proizvod može biti isporučen najkasnije do 02.08.2024.

Opis

Glazura za keramiku Lustre Green FN-219 inspirirana je aspektima prirode i koristi se za postizanje organske i zemljane nijanse.

Dizajnirani da simuliraju estetiku, kretanje sa područjem pečenja od 980°C pa sve do 1240°C Mayco Elements™ pružaju veliki izbore mogućnosti u jednom proizvodu. Elements™ su dvobojne glazure s glavnom bojom i sekundarnom bojom koja se naziva „float“. Debljina nanošenja i temperatura pečenje također utječe na konačni rezultat. Elements™ se može koristiti za kreiranje dizajna ili primijeniti kao prirodna pozadina vašeg umjetničkog djela.

Iako su formulirane za područje pečenja 980°C do 1040°C, mnoge od Mayco Elements™ glazura izvrsno rade i na višim temperaturama. Za temperature pečenja sve do 1240°C pogledajte pojedinačnu oznaku na boji. Budući da Mayco Elements™ ima tendenciju „curenja“ na višim temperaturama, orijentacija kako se peče vaš predmet (ravno naspram okomito) može uvelike utjecati na izgled. Preporučujemo testiranje kako bi se odredila nijansa boje, karakteristike površine i „curenje“ prije uporabe.

Mayco Elements™ se uglavnom mogu proglasiti AP ne-toksičanima, Food Safe i Dinnerware Safe. Neke glazure se ne preporučuju za izradu uporabnog posuđa, posebno kada se proizvodi peku na nižim temperaturama. Ovo se prvenstveno odnosi na glazure kod kojih se javljaju pukotine na površinskom sloju glazure. Bez obzira što ovakvi proizvodi mogu proći testove kojima se određuje olovo i kadmij, te se stoga smatraju sigurnim za kontakt sa hranom, pukutine na glazuri mogu stvarati probleme kod čišćenja porozivoda i omogućiti upijanje vode u glinu ispod glazure. Kada se Mayco Elements™ glazure peku na srednjim i visokim temperaturama ovi nedostaci mogu se eliminirati, te se gotovi proizvodi mogu smatrati sigurnim.

 

 

Glazura za keramiku Lustre Green FN-219 – podrška

Za sve kupce naših proizvoda osiguravamo besplatnu podršku putem telefonskog poziva, e-maila ili poruka.

Uvjeti isporuke:

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.
Manje naručene količine isporučujemo paketnom distribucijom (paketi do 30 kg).
Veće količine isporučujemo na paletama.

 

Objašnjenje piktograma:

AP Non_Toxic: dozvoljena primjena bez ograničenja kada se koristi sukladno uputama proizvođača

CL Health Caution: ne smiju koristiti djeca mlađa od 12 godina

Dinnerware Safe: zadovoljava sigurnosnu regulativu FDA. Sigurno za izradu uporabnog posuđa kada se koristi sukladno preporukama proizvođača i kada ostvarena površina ne može zadržavati ostatke hrane ili poticati rast bakterija.

Not Dinnerware Safe: nije primjerena za izradu uporabnog posuđa, budući da gotovi predmeti imaju pukotine glazure  ili površina može zadržavati ostatke hrane ili poticati razvoj bakterija.

Dodano na listu! Pregledaj...