keramica info logo header

Glazura za keramiku Salmon MT-176

10,87  (81,90 kn)

Naziv:  Salmon

Pakiranje: 335 ml

Preporučena temperatura: 1020°C – 1060°C

Ovaj proizvod može biti isporučen najkasnije do 06.10.2023.

Opis

Glazura za keramiku Salmon MT-176 Cerco Mat dolazi u tekućem stanju, pripremljena za nanošenje kistom. Uz dodatak vode 5-10% može se prilagoditi za nanošenje uranajnjem ili zračnim kistom. Bez obzira što je vće pripremljena za korištenja prije upotrebe glazuru je potrebno dobro promješati. Glazuru je potrebno čuvati u dobro zatvorenoj posudi. Prije prvog korištenja preporuča se napraviti probni uzorak i spaliti ga u vlastitoj peći kako bi se provjerili rezultati pečenja i prema potrebi prilagodio ciklus pečenja.

Ova tekuća glazura  pogodna je za izradu predmeta koji dolaze u kontakt s hranom, ali to nije jedini uvjet da će se vaš gotovi proizovd moći proglasiti uporabnim. Da bi se proizvod mogao proglasiti uporabnim jedan od uvjeta je da na nakon pečenja površina glazure bude bez oštećenja, pukotina i sl.

Cerco Mat tekuće glazure uključuju široku paletu boja. Zamišljene su da vašim radovima dodaju živost i šareni izgled.  Način i režim pečenja utječu na boje, pa je požljeno provjeriti je li temperatura pečenja jednaka u svim dijelovima peći. Prije nego što se proizvod ispeče, biti će korisno provjeriti rezultate s probnim uzorcima i upoznati se s glazurom kako biste dobili najbolje rezultate. Kod Cerco Mat glazura svojstva svake glazure su različita, a optimalno područje pečenja navedeno je na svakoj glazuri posebno. Zbog nekih korištenih sirovina, u našim glazurama postoje i vrste koje nisu prikladne za kontakt s hranom. Detaljne informacije možete pronaći na deklaraciji proizvoda, iz naših kataloga ili naše tvrtke. Preporučujemo da ih uzmete u obzir u prije korištenja.

 

Glazura za keramiku Salmon MT-176 – podrška

Za kupce naših proizvoda osiguravamo podršku putem telefonskog poziva, e-maila ili poruka.

Uvjeti isporuke:

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.
Manje naručene količine isporučujemo paketnom distribucijom (paketi do 30 kg).
Veće količine isporučujemo na paletama.

 

Objašnjenje piktograma:

Ima sklonost curenja

Ima izrazitu sklonost curenja

Ima izrazitu sklonost curenja u navedenom području temperature. Treba obratiti posebnu pozornost kdo primjene na vertikalnim plohama.

Food Safe: Sigurno za izradu uporabnog posuđa kada se koristi sukladno preporukama proizvođača i kada ostvarena površina ne može zadržavati ostatke hrane ili poticati rast bakterija.

Not Food Safe: nije primjerena za izradu uporabnog posuđa, budući da gotovi predmeti imaju pukotine glazure  ili površina može zadržavati ostatke hrane ili poticati razvoj bakterija.

MOJ RAČUN
Spremljeno

Login

Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Dodano na listu! Pregledaj...