keramica info logo header

Engoba UG-032

5,90 

 

Naziv: Cocoa

Pakiranje: 59 ml

Temperatura: 980°C – 1280°C

SKU: 1025UG32 Kategorije: ,

Opis

Engoba UG-032 Mayco Fundamentals je razvijena prema strogim standardima. Umjetnici i proizvođači keramike testirali su dosljednost boja i ponašanje na različitim glinama i temperaturama pečenja. Mogu se koristiti za potpunu pokrivenost ili kao polupokrivne, primjenjuju se na nepečenoj glini ili na pečenim proizvodima i imaju široko područje pečenja, od 980°C/1000°C pa sve do 1280°C. Najčešće se koriste na temperaturi 980°C do 1000°C. Većina će zadržati boju i na višim temperaturama, ali se preporuča napraviti testiranje na vašoj glini i u vašoj peći.

Mayco Fundamentals je AP ne-toksičan, Food Safe i Dinnerware Safe kada se primjenjuje ispod prozirne glazure jer su Mayco Fundamentals porozni kada ostanu neglazirani.

 

Engoba UG-032 – podrška

Za sve kupce naših proizvoda osiguravamo besplatnu podršku putem telefonskog poziva, e-maila ili poruka.

Ostale boje provjerite ovdje.

Uvjeti isporuke:

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.
Manje naručene količine isporučujemo paketnom distribucijom (paketi do 30 kg).
Veće količine isporučujemo na paletama.

MOJ RAČUN
Spremljeno

Login

Create an account

Please select all the ways you would like to hear from us

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Dodano na listu! Pregledaj...