keramica info logo header

Glazura za keramiku Satin Patina SW-164

21,06 

 

Pakiranje: 473 ml

Temperatura: 1150°C – 1280°C

Ovaj proizvod može biti isporučen najkasnije do 02.08.2024.

Opis

Glazura za keramiku Satin Patina SW-164 je bogata zelena mat glazura. Ovisno o količini nanosa boja varira, što je deblji nanos to je boja tamnija. Na visokoj temperaturi mogu se pojaviti i plave nijanse.

Dizajnirani da simuliraju estetiku, predviđeni su za područje pečenja od 1150°C pa sve do 1280°C Mayco Stoneware Classic glazure za kameninu nude dubinu, sofisticiranost i pouzdanost proizvođačima keramike koji rade u području od srednjih do visokih temperatura pečenja. Mnoge će se glazure razliti preko tekstura, otkrivajući sekundarne boje i nijanse. Kada se koriste same, ove glazure proizvode prekrasne varijacije boja. Jedan sloj omogućit će da se vidi kroz glazuru, a dva do tri sloja produbit će boju. Odabir gline na koju se nanose, debljina nanošenja glazure, proces pečenja i temperatura utjecat će na konačni rezultata nakon pečanja.

Izgled Mayco Stoneware glazure na različitim glinama može se razlikovati pa se preporuča napraviti testiranje prije završne izrade predmeta.

Mayco Stoneware glazure uglavnom su mješavina AP Non-Toxic i CL (Health Caution) oznake. Pregledajte pojedinačnu naljepnicu na pakiranju svake glazure i provjerite klasifikaciju prema zdravstvenoj ispravnosti i odgovarajuća upozorenja.

Napomena: od proizvođača gotovog posuđa može se tražiti da testiraju ispravnost svoje robe za hranu prije uvođenja u trgovinu. Većina glazura su sigurne za jelo kada se koriste u skladu s uputama proizvođača i peku na temperaturama vitrifikacije glinenog tijela. Također treba biti oprezan i prosuđivati ​​ako je površina glazure jako teksturirana, manje iz sigurnosne, a više iz estetske perspektive

Neke glazure, bez obzira na površinsku teksturu ili poroznost temeljne glinene podloge, bit će označene kao neprikladne za posuđe jer površina pečene glazure nije izdržljiva i može utjecati na nju kontakt s hranom ili tekućinama. Iako možda nije štetno, svakako nije poželjno.

  

 

Glazura za keramiku Satin Patina SW-164 – podrška

Za sve kupce naših proizvoda osiguravamo besplatnu podršku putem telefonskog poziva, e-maila ili poruka.

Uvjeti isporuke:

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda.
Manje naručene količine isporučujemo paketnom distribucijom (paketi do 30 kg).
Veće količine isporučujemo na paletama.

 

Objašnjenje piktograma:

AP Non_Toxic: dozvoljena primjena bez ograničenja kada se koristi sukladno uputama proizvođača

CL Health Caution: ne smiju koristiti djeca mlađa od 12 godina

Dinnerware Safe: zadovoljava sigurnosnu regulativu FDA. Sigurno za izradu uporabnog posuđa kada se koristi sukladno preporukama proizvođača i kada ostvarena površina ne može zadržavati ostatke hrane ili poticati rast bakterija.

Not Dinnerware Safe: nije primjerena za izradu uporabnog posuđa, budući da gotovi predmeti imaju pukotine glazure  ili površina može zadržavati ostatke hrane ili poticati razvoj bakterija.

Dodano na listu! Pregledaj...